Hyundai обновява модела Bayon

Компактният SUV получава обновен външен дизайн, освежен интериор, както и някои нови функции - най-вече в областта на инфо-развлекателните технологии и свързаността.

НОВИНИ

Божан Бошнаков

1/18/20241 min read

Рестилизираният Bayon може да се похвали с отличителен дизайн, проектиран специално за европейския пазар. Дневните LED DRL светлини създават характерен светлинен подпис Seamless Horizon. Формата и шарката на предната броня, както и радиаторната решетка са основно модифицирани. Задната част също идва с преработен дизайн на бронята и светлините, добавени са и нови 16- и 17-инчови джанти. Предлагат се общо девет екстериорни цвята, от които четири нови: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic и Vibrant Blue Pearl. Контрастният покрив в цвят Phantom Black също се предлага в комбинация с няколко екстериорни цвята.

В интериора клиентите получават нов 4,2-инчов LCD дигитален прибор зад волана и 10,25-инчов екран за аудио-визуална навигация (AVN) още от стандартното ниво на оборудване. Обновеният Bayon продължава да предлага функции, популярни в предишната версия, като опционалния 10,25-инчов конфигурируем цифров клъстер с различни графики, в зависимост от режима на задвижване, Apple CarPlay и Android Auto, безжично зарядно устройство и най-новата актуализация на Bluelink телематика. Обновеният модел е заменил електрическите крушки в интериора с LED технология и има опция за многоцветно амбиентно осветление, което позволява на пътниците да регулират цвета на вътрешното осветление, за да пасне на тяхното настроение.