Renault обнови основно Captur

В зависимост от държавата, Renault Captur ще се предлага с гама от пет двигателя, включително версията E-Tech full hybrid със 145 к.с.

НОВИНИ

Божан Бошнаков

4/4/20241 min read

Renault Captur запазва своята функционалност, двуцветните варианти на каросерията и щедрото интериорно пространство наред с набор от високотехнологично оборудване. Освен тези характеристики, които са част от неговото ДНК, обновеният Captur се сдобива с редица нови функции. Автомобилът е станал по-изразителен отвътре и отвън, а стилът на новата версия Esprit Alpine излъчва елегантност и спортен дух. Интериорът изпъква с нова тапицерия и нови екрани на таблото. Налична в зависимост от версията, мултимедийната система OpenR Link с вградени Google услуги предоставя най-доброто от интегрираната в автомобила технология с Android Automotive 12, за първи път в света в сегмент B. Напълно новата електронна архитектура постига оптимално ниво на безопасност с набор от системи в помощ на водача от най-ново поколение, включително функцията за предвиждащо хибридно шофиране и активно подпомагане на водача, за автономно шофиране от ниво 2.

В зависимост от държавата на продажба, новото Renault Captur ще се предлага с гама от пет двигателя, включително версията E-Tech full hybrid със 145 к.с., вече предпочетена от над 41% от клиентите във Франция. За постигане на повече динамика и удоволствие от шофирането, ходовата част е преработена, а сервоусилването на волана е с нова настройка. В зависимост от версията, системата за контрол на сцеплението оптимизира тягата при всякакви условия на шофиране.